Bengels & Co

kinder- en   jeugdschoenen

✔Babyschoenen

    ✔Meisjesschoenen

     ✔Jongensschoenen

Black Friday

-20% 

op al uw aankopen

van 27-11-20 tem 4-12-20

(afhalen in de winkel is mogelijk)

code : BLACKFRIDAY20%

Ook wij zijn verplicht om de winkel te sluiten maar zijn er graag voor jullie vanaf heden met "afhaalmomenten"... Elke woensdag tussen 16u en 18u en elke zaterdag tussen 10u tot 12u kunnen aankopen/reservaties opgehaald worden alsook retourneren. Jullie kunnen de collectie bekijken via de webshop...  Het betalen zal dan via payconiq of mobile banking gebeuren bij de afhaling (mondmasker en handen ontsmetten zijn verplicht). Hierbij kunnen jullie zeker gebruik maken van mijn advies...weet wel dat niemand zal toegelaten worden in de winkel. Zijn er nog vragen? Jullie kunnen mij steeds bereiken via de fbpagina... voetmeter kan afgeprint worden via de rubriek onderaan de webshop 'voetjes opmeten' ... Hou het veilig en hopelijk tot binnenkort... liefs Sofie.

Locatie

Adres

Moerkerksesteenweg 195, 8310 Sint-Kruis (Brugge)

Openingsuren

dinsdag tem vrijdag

10u-12u / 14u-18u

zaterdag

doorlopend 10u-18u

eerste zondag van de maand

10u-12u

We helpen je graag !!!

Bengels & Co voelt goed aan elke kindervoet!

Sofie van Bengels & Co past de perfecte schoen aan elke kindervoet. Van eerste stapper tot cool tienermodel. Papa's en mama's worden er met persoonlijk advies bijgestaan in de zoektocht naar een degelijke en stevige schoen met de beste pasvorm en ondersteuning.

Super-leuke schoentjes die een glimlach toveren op de snoetjes van fiere dametjes en stoere mijnheertjes. Met modellen voor zowel feestgelegenheden als voor dagelijks gebruik laat Bengels & Co jouw hartendief elke dag schitteren!

Kom vrijblijvend langs in onze winkel en ontdek het ruime aanbod aan kwaliteitsmerken.